Dri-Design Tapered
Logo Benchmark By Kingspan

De nieuwe standaard voor complete gebouwoplossingen met je eigen creativiteit als enige belemmering.

Dri-Design
Product

Dri-Design van BENCHMARK is een innovatief gevelbekledingssysteem dat ontwerpvrijheid, optimale systeemintegratie en snelle installatie biedt. Het systeem bestaat uit gepatenteerde, snel te installeren cassettes waarmee je eindeloos kan variëren in vorm, afwerking, kleur, textuur en materiaal. Je kan Dri-Design monteren op een QuadCore Karrier paneel of een bestaande achterconstructie. Samen bekijken we alle mogelijkheden.

Dri-Design
Types

Dri-Design Flat

Dri-Design flat

Dri-Design Install logo

Deze vlakke cassettes zijn twee keer sneller te installeren dan vergelijkbare systemen. Afdichtingsmiddelen, pakkingen of butyltape in de voegen zijn niet nodig.

Dri-Design Tapered

Dri-Design tapered

Dri-Design Install logo

Cassettes uit de Tapered serie kan je in elke richting draaien. Dit geeft je ongelimiteerde ontwerpvrijheid. Zo kan je van bijna elke gevel een uniek kunstwerk maken.

Dri-Design Shadow

Dri-Design shadow

Dri-Design Install logo

Voeg diepte toe aan jouw gevel met het Shadow type. Creëer structuur of dynamische variatie in patronen.

Dri-Design Perforated

Dri-Design perforated

Dri-Design Install logo

Door te variëren in afmeting, locatie en diepte van perforaties vorm je lichte, donkere en schaduwrijke delen. Zo vorm je een afbeelding naar keuze.

Dri-Design
Maten en materiaal

De Dri-Design cassettes zijn beschikbaar in verschillende maten. Vraag ons naar de mogelijkheden. Daarnaast hebben we een uitgebreid kleurenpallet met honderden opties aan metaalkleuren. Zo heb je alle ruimte om je creativiteit de vrije loop te laten. De cassettes zijn beschikbaar in aluminium, koper, zink, roestvrij staal of cortenstaal.

metal
aluminium
metal
koper
metal
zink
metal
roestvrij staal
metal
cortenstaal

Dri-Design
Projecten

Dri-Design
Ideas Book

Ben jij op zoek naar een frisse, creatieve en vernieuwende manier om je gevel te bekleden, maar twijfel je nog tussen al de verschillende Dri-Design mogelijkheden? Maak je geen zorgen: wij helpen je met het Kingspan Ideas Book boordevol inspiratie.
Geniet van…

spectaculaire cases over de hele wereld;
uitgebreide uiteenzettingen over onze materialen;
inspiratie betreffende de oneindig veel verschillende mogelijkheden.

Registreer nu en ontvang GRATIS het Kingspan Idea book!